Evoto

Evoto zorgt ervoor dat u uw stem kan uitbrengen voor projecten van verenigingen die elke dag vechten voor een betere en duurzamere wereld.

Al verzameld:

19.282
Lees meer

Evoto.be

Elk project heeft al 5.000 € van Eternit gekregen

Hoe kan jij ze helpen om een grotere schenking te krijgen? Door voor je favoriete project te stemmen op Evoto.be en vooral door je vrienden en familie uit te nodigen om hetzelfde te doen!

Tejo Welzijn en gezondheid

Vzw TEJO is een eerste hulplijn voor jongeren met psychische en emotionele problemen, die in 2013 werd opgestart door vijf initiatiefnemers. Ondertussen staan er in de afdeling in Gent 26 therapeuten en 15 onthaalmedewerkers vrijwillig klaar om jongeren psychisch te begeleiden


meer weten over dit project

Buiten Gewoon Grondig Duurzame ontwikkeling

Vzw Buiten Gewoon Grondig zet zich in voor een duurzame toekomst voor mens, dier en natuur. Hun project ‘Bijenvoedselbos-weide’ bestaat uit een terrein van 6000m² dat omgetoverd zal worden tot een grote bijenbiotoop, waar alles in het teken staat van het nuttige beestje.


meer weten over dit project

Bal Spécial Sociaal

Bal Spécial stimuleert talentontwikkeling bij kinderen en jongeren met een passie voor dans via de hulp van professionele dansers.


meer weten over dit project

Tejo

6.378 €

Buiten Gewoon Grondig

7.117 €

Bal Spécial

5.785 €

Facebook